Πανελλαδική διάκριση καλύτερου περιβαλλοντικού σεναρίου CONNECT 2023

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την διάκριση του εκπαιδευτικού του σχολείου μας, κου Δημητρίου Λάζαρη, Βιολόγου, στον διαγωνισμό CONNECT 2023. Χάρη στην αφοσίωση, την επιμονή και τις άριστες γνώσεις του, ο κ. Λάζαρης κατάφερε να αναδείξει την περιβαλλοντική δράση του σχολείου μας «Διερεύνηση πιθανών πηγών ρύπανσης στη Λευκάδα από μαθητές του 2ου Πειραματικού Λυκείου» ανάμεσα σε 500 συμμετέχοντα σχολεία σε πανελλαδικό επίπεδο, κερδίζοντας μια σημαντική διάκριση. Ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του, το σχολείο μας θα λάβει ηλεκτρονικό εξοπλισμό που θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα προσφέρει στους μαθητές μας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με σύγχρονες τεχνολογίες και να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Δημήτριο Λάζαρη για την αξιέπαινη προσπάθειά του και για την τιμή που έφερε στο σχολείο μας. Η επιτυχία του αποτελεί έμπνευση για όλους τους μαθητές/τριες μας και τους ωθεί να αγωνιστούν για την επίτευξη των στόχων τους.

Ευχαριστούμε επίσης την επιστημονική επιτροπή του CONNECT για την αναγνώριση της αξίας της εργασίας του κου Λάζαρη και για την υποστήριξη που προσφέρει στο σχολείο μας.

Print Friendly, PDF & Email