Εκπαιδευτική Επίσκεψη των Ομίλων στην Αθήνα

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 ο Όμιλος Στατιστικής του σχολείου μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί μας καλωσόρισε ο πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής, Ιωάννης Ντζούφρας, ο οποίος μας παρουσίασε το Πανεπιστήμιο και τα κτίριά του. Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ιωάννης Βρόντος μας παρουσίασε το Τμήμα Στατιστικής Επιστήμης. Ακολούθησε παιχνίδι με ερωτήσεις Στατιστικής, συζήτηση και επίσκεψη στο εργαστήριο υπολογιστών Υπολογιστικής και Μπεϊζιανής Στατιστικής.

Ταυτόχρονα, ο Ρητορικός Όμιλος της Φοιτητικής Λέσχης του ΟΠΑ πραγματοποίησε ενημέρωση/παρουσίαση στους μαθητές μας του Ομίλου Ρητορικής.

Το μουσείο Πληροφορικής επισκέφθηκαν οι μαθητές μας στα πλαίσια του Ομίλου Ψηφιακές Δεξιότητες – 21ος αιώνας.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στα πλαίσια του Ομίλου Κινηματογράφος, ματιές στην Ιστορία.

Οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής ήταν συνεργάσιμοι και η συμπεριφορά τους ήταν εξαιρετική. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συνοδοί καθηγητές ήταν: Πετράνη Κατερίνα, Ζαβιτσάνου Αθανασία, Βάρσος Δημήτρης, Ροντογιάννης Άγγελος.

Print Friendly, PDF & Email