Χαιρετισμός σχολικού έτους 2014-15

     Είναι μεγάλη η χαρά μου και ιδιαίτερα συγκινητική η ημέρα που σήμερα στον αγιασμό του Σχολείου μας

, βρίσκομαι ξανά στο 2ο Λύκειο Λευκάδας ως Διευθυντής, ύστερα από μια διαδρομή 8 χρόνων στην Αυτοδιοίκηση. Εύχομαι καλή αρχή στους νέους που μας έρχονται από το Γυμνάσιο, καλή συνέχεια και καλή πρόοδο σε όλους και καλή επιτυχία σε αυτούς που προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
     Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ ? ΤΕΙ την χρονιά που μας πέρασε και να τους ευχηθώ καλές σπουδές. Το Δημόσιο σχολείο, το οποίο υπηρετούμε όλοι, πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς στη μόρφωση, στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών μας. Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς και τους μαθητές που αποτελούν την σχολική κοινότητα πρέπει  να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας.
    Εμείς ως εκπαιδευτικοί είμαστε ταγμένοι σε αυτή την προσπάθεια και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.  Σας καλώ και εσάς να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και το δημόσιο σχολείο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών βρίσκονται στο σχολείο και σχεδόν το σύνολο των βιβλίων έχουν παραλειφθεί.

 Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Ο Διευθυντής

Κ. Αραβανής

 {gallery}agiasmos2014{/gallery}

Ημέρες και ώρες Ενημέρωσης των γονέων απο τους καθηγητές του σχολείου

Print Friendly, PDF & Email