Έκθεση Φωτογραφίας “Ο κόσμος μέσα από τα μάτια των εφήβων”

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Τέχνης “ΜΑΡΚΑ” τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικου ΓΕΛ με θέμα “ο κόσμος μας μέσα απο τα μάτια των εφήβων”.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους και  χαιρέτησαν ο Σεβασμιωτατος Μητροπολίτης κ.Θεόφιλος,ο Αντιπερειάρχης κ.Κτενάς,ο Δήμαρχος κ.Καλός,ο Διευθυντής Αθμιας Εκπαιδευσης κ.Μπατζίλας, ο αν.του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Παπαδόπουλος,η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κ.Σκλαβενίτη,η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος του ΕΠΕΣ του 2ου ΠειραματικούΓΕΛ κ.Αρβανίτη,ο Αρχιμανδριτης π.Ιωαννίκιος,η Διευθύντρια της ΔΒΛ κ.Ρούσσου ,ο διάκονος Σεραφείμ,γονείς μαθητών και μαθητές του ΕΠΑΛ συνοδευόμενοι από τον κ.Σ.Καλογερή, Δντη, και τους εκπαιδευτικούς κ.Ηλ..Βλάχο και κ.Β.Χαλικιά, οι οποίοι στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τους δημιουργούς και πληροφορήθηκαν για τη θεματική των έργων τους.

 Παρόντες ήταν εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί  κ.Ιγνατίου ,κ.Ζαμπέλη κ.Ζαβιτσάνου και κ.Σγουρόπουλος , οι οποίοι παρότρυναν και συνεργάστηκαν με τους μαθητές και δημιούργησαν την έκθεση.Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κ. Αραβανής προλόγισε την έκθεση ,ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , συνεχάρη τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους και εξέφρασε τις ευχαριστίες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να εκθέσουν τα έργα τους και να επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους .

Print Friendly, PDF & Email