Παρουσίαση Ομίλων Αριστείας και Δημιουργικότητας και των δράσεων σχολικού έτους 2022-23

Την Παρασκευή 5 Μαϊου 2023 έγινε η παρουσίαση των Ομίλων Αριστείας και Δημιουργικότητας και των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τη φετινή σχολική χρονιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρόεδρου της Διοικούσας Επιτροπής των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ) Γεώργιου Τόμπρα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς όσο, ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, ο π. Ιωαννίκειος Ζαμπέλης ένας ιερωμένος του πνεύματος και των επιστημών αλλά και πολύ κοντά στους μαθητές, η Διευθύντρια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μαρία Ρούσσου, η Ευγενία Αρβανίτη πρόεδρος του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου του σχολείου, η Άννα Σκλαβενίτη, σχολική σύμβουλος, ο Ηλίας Βλάχος εκ μέρους των σχολικών επιτροπών ,ο Σωκράτης Παπαδόπουλος προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Εκπαίδευσης και ο Ανδρέας Πολίτης πρώην προϊστάμενος της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής του Λυκείου, Κώστας Αραβανής ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους που είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά των μαθητών του σχολείου και να τους ενδυναμώσουν για τη συνέχεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες , όπως είπε ο κ. Αραβανής, στον καθηγητή Γεώργιο Τόμπρα ο οποίος ήρθε από την Αθήνα για να δει το σχολείο, όπως είχε υποσχεθεί.

Print Friendly, PDF & Email